Удружење грађана „Играле се делије“ позива вас да учествујете у песничком конкурсу на тему слогана „Радујте се и веселите”.

Pixabau
            Конкуриши -“Радујте се и веселите”!

Удружење грађана „Играле се делије“ позива вас да учествујете у песничком конкурсу на тему слогана „Радујте се и веселите”.
Тема
Тема овогодишњег конкурса је „Радујте се и веселите се”, а задатак песника је да пишу о весељу и радости као плодовима човекољубља, вере, православња, богољубља…

Категорије

  • категорија ученика основних и средњих школа;
  • категорија одраслих.

Начин слања радова
Песникиње и песници шаљу до пет песама, адресу, број телефона и кратку биографију на електронску адресу: igralesedelijekonkurs@gmail.com  до 05.06.2018. године. Ученици поред контакт података и биографије шаљу тачан назив школе и разред који похађају.
Најбољи радови
Од пристиглих радова биће изабране по три најбоље песме у категоријама од првог до петог разред, од петог до осмог разред, као и по три најбоље песме из категорије средњошколаца и одраслих.

Победнички и одабрани радови биће штампани у зборнику.

Награђени аутори (плакета + књига) као и аутори заступљени у зборнику биће позвани да учествују на завршној манифестацији „Играле се делије” која ће се одржати крајем јула у Великој Иванчи (општина Младеновац) у оквиру манифестације „Младеновачко културно лето”.

Извор: iSerbia

Leave a comment