Nom centar организује редизајнирану едукативну онлајн радионицу о писању блога под називом „Научи да пишеш за блог и примени у пракси као наш-а блогер-ка (Copywrite у пракси)”.

Време је за твој блог!

Шта можеш да научиш?
Ова радионица ће вам помоћи да стекнете вештине писања, упознате основе писања као и да постанете добар блогер.

Радионица даје могућност да научите основе рада копиврајтера, шта је СЕО у пракси, како се обрађују фотографије, како се креира и публикује текст, шта све обухвата блоговање, основни појмови, промоција на друштвеним мрежама, како за текст пронаћи праву стратегију. Полазници који заврше ову радионицу добијају сертификат.

Шта обухвата радионица?
Радионица обухвата предавање где се пролази кроз припрему за писање текста, одабир теме, конципирање структуре и преношење извора. Радионица даје читав концепт појашњења појмова који су повезани са онлајн маркетингом и креирањем доброг садржаја;
Едукација се одвија онлајн, по принципу један учесник и један ментор, траје два школска часа, односно два часа по 45 минута, након тога добијате задатак, након урађеног задатка добијате сертификат о завршеног радионици.
Могућност објаве текстова на блогу код Ном центра под истим условима које имају наши стални блогери, све до 31. децембра2018. године;
Повлашћене услове у свим осталим активностима Ном центра, које се односе на публиковање радова у њиховом зборнику радова, другим едукативним радионицама, као и пројектима.
Рок пријаве
Заинтересовани могу да се пријаве до попуне места а најкасније до 23. маја 2018. године, а начин пријаве и остале информације можете пронаћи овде.

Извор: iSerbia

Leave a comment