Конкурс за другу генерацију рок кампа за девојчице

Рок камп за девојчице 2018 је пред нама почетком лета! Друго издање кампа одржаће се од 25. јуна до 1. јула 2018. године у Сремским Карловцима, а позив за учешће отворен је од 13. до 20. маја.

Рок камп за девојчице – сјајна манифестација!

Рок камп за девојчице је непрофитни програм намењен девојчицама узраста од 10 до 14 година из свих делова Србије које се интересују за рок музику. Током 7 дана учеснице ће учити основе или усавршавати свирање гитаре, бас гитаре, бубњева или клавијатура. Заједно ће направити своје бендове са којима ће вежбати, и последњег дана кампа сваки бенд ће извести по једну песму на отвореном концерту!

Осим радионица инструмената и заједничких проби, у програму су и изборне радионице певања, писања текстова, компоновања, као и упознавања са музичком и техничком опремом. На кампу ће гостовати и друге музичарке и музичари осим менторки, које ће имати могућност да упознају и разговарају. Поред тога, разговараћемо о предрасудама и стереотипима, радити на самопоуздању и треми код девојчица, охрабривати њихове таленте и потенцијале, а разговараћемо и о историји музике и значајним женама у рокенролу.

Последњег дана кампа, 1. јула у Сремским Карловцима одржаће се јавни наступ девојчица , на којем су добродошли родитељи / старатељи, баке и деке, породице, пријатељи/це, медији и сви заинтересовани!

Током кампа биће направљена серија фотографија и видео материјала које ће добити саме учеснице и родитељи, а које ће бити објављене и у медијима и на друштвеним мрежама ради ширења информација о постојању кампа, охрабрења другим девојчицама да се баве музиком, као и најаве за следеће издање кампа.

Начин пријављивања

Позив за пријаве траје од недеље, 13. маја до недеље, 20. маја у 20 часова.

Више информација можете пронаћи овде где можете погледати конкурс.

Срећно!

Коментари

Leave a reply