Рок камп за девојчице 2018 је пред нама почетком лета! Друго издање кампа одржаће се од 25. јуна до 1. јула 2018. године у Сремским Карловцима, а позив за учешће отворен је од 13. до 20. маја.

Рок камп за девојчице – сјајна манифестација!

Рок камп за девојчице је непрофитни програм намењен девојчицама узраста од 10 до 14 година из свих делова Србије које се интересују за рок музику. Током 7 дана учеснице ће учити основе или усавршавати свирање гитаре, бас гитаре, бубњева или клавијатура. Заједно ће направити своје бендове са којима ће вежбати, и последњег дана кампа сваки бенд ће извести по једну песму на отвореном концерту!

Осим радионица инструмената и заједничких проби, у програму су и изборне радионице певања, писања текстова, компоновања, као и упознавања са музичком и техничком опремом. На кампу ће гостовати и друге музичарке и музичари осим менторки, које ће имати могућност да упознају и разговарају. Поред тога, разговараћемо о предрасудама и стереотипима, радити на самопоуздању и треми код девојчица, охрабривати њихове таленте и потенцијале, а разговараћемо и о историји музике и значајним женама у рокенролу.

Последњег дана кампа, 1. јула у Сремским Карловцима одржаће се јавни наступ девојчица , на којем су добродошли родитељи / старатељи, баке и деке, породице, пријатељи/це, медији и сви заинтересовани!

Током кампа биће направљена серија фотографија и видео материјала које ће добити саме учеснице и родитељи, а које ће бити објављене и у медијима и на друштвеним мрежама ради ширења информација о постојању кампа, охрабрења другим девојчицама да се баве музиком, као и најаве за следеће издање кампа.

Начин пријављивања

Позив за пријаве траје од недеље, 13. маја до недеље, 20. маја у 20 часова.

Више информација можете пронаћи овде где можете погледати конкурс.

Срећно!

Leave a comment