Центар за развој идеја позвао је младе заинтересоване за покретање сопственог бизниса у области ИТ-а, да се пријаве и учествују у програму “Упознај предузетника” који ће се реализовати у току маја месеца 2018. године.

Упознај предузетника!

Добра идеја није сама по себи довољна да бисте покренули успешан посао. Потребно је много времена, труда и упорности да бисте били спремни за све изазове које са собом носи један овакав подухват. Како бисмо вам помогли да што брже и безболније прођете кроз процес од идеје до бизниса, нудимо вам могућност да упознате младе, а већ веома успешне појединце и да кроз разговор са њима добијете информације и савете који ће вам бити од користи у даљем току пословања.

Како изгледа процес оснивања фирме? Који се проблеми могу јавити у том процесу? Који су кључни фактори за успех у ИТ сектору у Србији? Како изабрати сараднике? Како пронаћи клијенте? Одговоре на ова и многа друга питања можете добити уколико сте се до 9. маја пријавили  за програм “Упознај предузетника”.

Програм траје од 11. маја до 1. јуна и обухвата следеће посете:

  • Посета стартуп-у Miracle DOJO– Гејмерски студио из Београда који тренутно ради на развијању мултиплејер карате игрице Карате ДО. Потенцијал нише за коју су се определили пронашли су у чињеници да се у свету каратеом бави 100 милиона људи, од чега су 10 милиона активни такмичари.
  • Посета агенцији CODE IT – – Креативна дигитална агенција са седиштем у Београду, фокусирана на праћење нових трендова у области дизајна и девелопмента. Тим чине млади и образовани људи „гладни“ напредовања и усавршавања.
  • Посета  ICT HUB Playground-u – Центар за иновације који талентованим фрееланцер-има и тимовима нуди бројне могућности за рад и развој бизниса. Playground је  coworking простор савршен за размену, заједнички рад, рађање нових партнерстава и идеја. Након провере пријава, кандидати ће бити позвани на разговор. Прва посета је била планирана и обављена 11. мај. Термини наредних посета биће утврђени накнадно, о чему ће бити информисани кандидати који су  изабрани за учешће у програму.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment