Продужен је рок за пријаву практиканата до 20.05.2018. на пројекту “Студентско рангирање факултета” које реализује удружење iSerbia.

Пријави се што пре!

Удружење iSerbia за свој примарни циљ има подизање капацитета младих у предузетничком али и у образовном смислу. Битна карика у целом систему јесу факултети који својим образовним кадром, инфраструктуром као и односом професора према студентима заузимају значајно место да сви ми као појединци али и друштво идемо напред.

iSerbia је годинама уназад била елемент притиска, контроле али и подстицаја високошколског система у Србији који се огледао кроз истраживање назива Студентско рангирање факултета. Понављањем истраживања из године у годину резултати се ажурирају и на тај начин у континуитету осликавају промене и развој високошколског система у Србији виђен очима студената, према критеријумима које студенти сматрају важним.

Резултати, активним студентима, омогућавају сагледавање квалитета студирања на својим факултетима у односу на друге факултете, а будућим студентима су ови подаци непроцењиви, посебно појединачни извештаји који сумирају како су студенти оценили свој факултет према неколико десетина различитих параметара!

Овим путем вас позивамо да узмете активно учешће у новом истраживању Студентско рангирање факултета 2018 и на тај начин заједничким снагама дамо праву слику студирања у Србији и направимо Нову ранг листу свих факултета коју ће одредити њихови студенти.

Ко може да се пријави?
Млади са боравиштем претежно у Београду, старости од 19 до 28 година, који желе да учествују у анкетирању студената о питањима која се тичу њиховог факултета и услова студирања. Пожељно је претходно искуство на пројектима, али су најбитнији ентузијазам и заинтересованост за студентске теме.

Опис задужења
Учестовање у анкетирању студената на терену и онлајн, као и испуњавање задатака у циљу што успешније реализације пројекта.

Врста ангажмана и радно време
Ангажман је волонтерски и на добровољној бази. Обавља се у делом путем интернета, а делом уживо уз рад са ментором.

Радно време зависи од темпа рада сваког појединца и није стриктно дефинисано – пракса је у трајању од два месеца, са 5 – 10 радних сати недељно, за добијање препоруке и потврде о обављеној пракси.

Награда?

  • Развијање сопствених потенцијала;
  • Стицање искуства рада на пројектима;
  • Препорука и потврда о обављеној пракси;
  • Препорука и потврда о обављеној пракси;
  • Могућност унапређења на више позиције;
  • Умрежавање са еминентним људима из разних области;
  • Најбољи практиканти добијају бесплатан курс на Кампстер платформи;

Рок за пријаву
Позив је отворен до 20. 05. 2018. године. Међутим, саветујемо да се пријавите и пре тога, јер ће рад почети убрзо по пријави, а места су ограничена!

Начин пријаве
Можете се пријавити ОВДЕ.

Leave a comment