Удружење iSerbia је спровело пројекат „Мој први сајт” (МПС) први пут 2013. године, уз подршку Министарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација, са циљем да обучи 70 средњошколаца широм Србије да самостално направе и промовишу свој први сајт.

Pixabay
                           Време је за пријаву!

Како је одзив полазника био изнад очекиваног пројекат „Мој Први Сајт” се наставио и наредних година, па је кроз сам појекат прошло више од 200 полазника.

Удружење iSerbia све полазнике стипендира са 90% вредности пројекта које се огледа у пакету од три онлајн курса назива „Мој Први Сајт” у трајању од шест месеци (Увод у програмирање, Wеб девелопмент И Интернет Маркетинг чија је укупна званична цена 12.495 динара) са свом пратећом подршком од стране ментора као и могућношћу да знање стичу кроз најсавременији систем онлајн учења који у себе укључује елементе гејмификације и мотивације.

Полагање поменутих онлајн курсева омогућиће вам стицање неопходних знања за креирање „Мог Првог Сајта” а онај најуспешнији у изради истог као награду добија Таблет рачунар који такође обезбеђује удружење иСербиа као и сертификат о положеним онлајн курсевима.

Ко може да се пријави?
Право на учешће имају ученици и студенти до 28 година који раније нису учествовали у пројекту „Мој Први сајт” и који су из Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Начин и рок пријаве
Можете се пријавити до 20.05.2018. године ОВДЕ.

Оних 100 „најмотивисанијих” ће добити прилику да буде део јединственог и већ традиционалног пројекта који вам даје прилику да овладате ИТ вештинама.

Напомена: Кандидати коју буду изабрани у првих 100 имају обавезу покривања административних трошкова организације обуке у износу од 2.499 динара.

Извор: iSerbia

Leave a comment