Шта се добије када се помеша лепо време, добра музика и провод до зоре под отвореним небом? Најбољи концепт забаве за све љубитеље музике, фестивал. Лето нам се ближи, датуми предстојећих фестивала су пред нама , карата је све мање, па ево неколико предлога за све вас који се још нисте одлучили који ћете посетити ове године.

Еxit фестивал
Егзит фестивал

 

1. Легендарни Егзит фестивал

Сада већ култни фестивал у читавој Европи, Егзит. У Новом Саду, ове године одржава се од 12. до 15. јула. Доводи нам планетарне ди-џејеве који су већ освајали ди-џеј пултове на Егзиту претходних година попут: Nine Kraviz, Ricihie Hawtin, Solomuna, затим су ту Amelie Lens, Ben Klock, Carl Craig, Filip Xavi, Тијана Т и многи други.

 

2. Дводневни Dancepark фестивал

На паркингу Fashionpark оутлета у Инђији, 8. и 9. jуна, одржаће се фестивалски спектакл. Фестивал ће угостити хиљаде посетилаца за које постоји могућност организованог превоза из Београда и Новог Сада, као и боравак на самој локацији оба дана. Наступаће велика имена ди-џеј сцене: Ten Walls, Uroš Umak, неки од наших ди-џејева попут Данијела Чехранова, Илије Ђоковића, Александре Дуенде итд…

Dancepark фестивал
Dancepark фестивал

3. Vibe фестивал

Ове године, по пети пут у Крагујевцу, одржаће се на простору Кнежев арсенал, јединственом архитектонском комплексу у Србији, 31. августа и 1. септембра. Vibe фестивал иза себе има неколико успешних година и светских извођача, па се очекује да ће и ове године испунити очекивања масе. Програм и извођачи још нису најављени.

фестивали
Vibe фестивал

4. Чувени Lovefest фестивал

Међу љубитељима електронског звука, ове године Lovefest доводи нам велика имена техно сцене како страна тако и домаћа као што су: Sven Vath, Trips&Tics, Јаckmaster, Леа Добричић и још многи други. Фестивал се дешава од 2. до 5. августа у Врњачкој Бањи и очекује се незабораван провод које Lovefest бележи већ 11 година уназад.

фестивали
Lovefest фестивал

5. NaissusFest фестивал

Овог лета oчекује нас 1. и 2. јуна, на рововима нишке Тврђаве.

Дводневна забава на два стејдџа и са преко 20 извођача. Иако се још не зна ко ће наступати овог лета на фестивалу, први информације можеш да сазнаш на њиховим профилима или сајту naissusfest.rs.

фестивали
NaissusFest фестивал

 

Ања Стојановић

Leave a comment