Расписан је Конкурс за 22. Међународни видео фестивал Видеомедеја. Фестивал ће се одржати у периоду од 31. августа до 2. септембра у Музеју савремене уметности Војводине, а конкурс је отворен од 1. марта и трајаће до 31. маја 2018. године.

Заузми своје место на време!

Као и претходних година Удружење за видео уметност Видеомедеја тражи нове уметничке видео радове, кратке филмове, медијске инсталације, аудио-визуелне наступе, url пројекте, open source апликације. Поред тога, било би нам веома драго да примимо предлоге од уредника и продуцената / дистрибутера за нетакмичарски ревијални део програма.

Пријаве су постављене на сајту и уметници могу лако и бесплатно да пошаљу своје уметничке радове директно преко интернет формулара.

Више о условима пријављивања може се пронаћи на сајту.

Међународни видео фестивал Видеомедеја је основна активност удружења Видеомедеја. Ова у потпуности непрофитна манифестација одржава се сваке године у трајању од неколико дана. Фестивал се састоји од такмичарског програма и различитих пратећих програма који се, у зависности од тренутне продукције и концепције, дешавају у Новом Саду.

Пријави се!

Извор: NajStudent.com

 

 

 

 

 

Leave a comment