Глобал Талент је програм плаћених стручних пракси у иностранству који студентима завршних година и дипломцима пружа прилику за професионално искуство и лични развој у мултикултуралном окружењу радом у компанијама и институцијама широм света.

Искористи све могућности уз AIESEC програме.

Глобал Талент праксе ти пружају могућност да примениш теоријска знања стечена у току студија на међународном тржишту, притом стичући богато искуство које ће те касније диференцирати на тржишту рада. Добијаш прилику да усавршиш страни језик, покупиш трикове за рад у иностранству и искусиш самосталан живот у другој средини и култури.

Студенти имају прилику да се стручно усавршавају у четири области:

ИТ: У данашње време постоји огромна заинтересованост за ову област али и велика тражња на тржишту за ИТ стручњацима, а нема бољег начина да се издвојиш у односу на конкуренцију од стицања практичног искуства у некој иностраној компанији.

Маркетинг & ПР: Праксе у овој области ти омогућавају стицање нових знања из области интернационалног маркетинга, истраживања тржишта и пласирања производа.

Teaching: Примени теоријско знање и стекни релевантно радно искуство у интернационалном окружењу у области едукације и предавања језика.

Business Development: У динамичном сектору као што је овај потребно је стално учење и усавршавање вештина преговарања, а праксе у овој области ти пружају прилику да те вештине стекнеш пословањем на међународном тржишту.

Пријаве су отворене до 31.12.2018.

Пријави се! 

Извор: Najstudent.com

Leave a comment