Јубиларно, десето издање Serbia Fashion Week-а биће одржано од 24. до 29. априла. Тим Serbia Fashion Week-а припрема велика изненађења поводом овог јубилеја, а између осталих, велика новина огледа се у локацијама које ће моду представити на несвакидашњи начин.

Припреми се за јубиларно издање Serbia Fashion Week-а

Специјално отварање Serbia Fashion Week-а биће одржано у Дунавском парку, алтернативна мода биће приказана у Кинеској четврти, у СКЦ Фабрици, ревијални део је и ове године смештен у Конгресни центар Мастер Новосадског сајма, док ће затварање бити одржано у Српском народном позоришту.

Отварање Serbia Fashion Week-а представиће праву уметничку бајку. Уз учешће 150 манекена обучених у моделе дизајнера који стижу из 30 различитих земаља света међу којима ће бити најзначајнији светски, регионални и домаћи модни креатори, Serbia Fashion Week ће поклонити Новосађанима и свим модним сладокусцима из региона и Европе вече за памћење. Дунавски парк који ће бити отворен за све посетиоце биће претворен у једну од највећих модних писти Европе а специјални ефекти и сценографија учиниће га чаробним.

Затварање овог интернационалног фестивала моде и уметности биће уприличено у Српском народном позоришту када ће своје моделе али и својеврстан перформанс представити једна од највећих модних креаторки на свету чије ће име ускоро бити објављено. Како њене ревије и читав уметнички концепт представљају велики продукцијски подухват за сваку организацију, СНП биће савршен простор за овај екстравагантан и незабораван догађај.

Буди у току на сајту и Фејсбук страници.

Leave a comment