Желиш да будеш део јединственог тима који негује хумане вредности и умрежавање шире заједнице? Да своје слободно време посветиш онима којима је помоћ најпотребнија у виду присутности, разговора, практичних услуга; или учествујеш у организацији хуманитарних догађаја; стекнеш нова знања и пријатељства, будеш иновативан/-на – придружи се BELhospice волонтерском тиму!

Покажи хуманост, помози онима којима је то најпотребније!

Нова обука за волонтере биће организована од 26. до 29. марта 2018. у периоду од 17 до 20 часова у BELhospice центру. Рок за пријаву је 22. март.

Центар за палијативно збрињавање и палијативну медицину „BELhospice“ је прва специјализована организација која се бави збрињавањем терминално оболелих онколошких пацијената, на територији града Београда. У збрињавању учествују медицински тим, психо-социјални тим и обучени волонтери. Све услуге BELhospice центра су бесплатне. Fundraising тим обезбеђује средства за функционисање центра, при чему нам је неопходна помоћ младих, креативних волонтера, мотивисаних за активан допринос у организацији и реализацији хуманитарних догађаја!

Детаљније о нашем раду и активностима можеш се информисати путем сајта. Више о волонтерском програму овде, а више информација о волонтерској обуци овде.

Пријава се врши слањем контактног мејла и ЦВ-ја Катарини Сивчевић, координатору за волонтере и социјалном раднику, на katarina.sivcevic@belhospice.org. Њен контакт телефон је 011 33 43 311.

Извор: najstudent.com

Leave a comment