iSerbia са великим задовољством отвара нови конкурс за све полазнике пројекта „Мој Први Сајт 4.0“ који ће проћи кроз најсавременији систем обуке овладавања знањима и вештинама за израду Првог сајта.

Направи свој први сајт уз подршку iSerbia!

Пројекат „Мој Први Сајт“

Удружење iSerbia је спровело пројекат „Мој први сајт“ (МПС) први пут 2013. године, уз подршку Министарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација, са циљем да обучи 70 средњошколаца широм Србије да самостално направе и промовишу свој први сајт.

Како је одзив полазника био изнад очекиваног пројекат „Мој Први Сајт“ се наставио и наредних година, па је кроз сам пројекат прошло више од 200 полазника.

Стипендија

Удружење iSerbia све полазнике стипендира са 90% вредности пројекта које се огледа у пакету од три онлајн курса назива „Мој Први Сајт“ у трајању од шест месеци (Увод у програмирање, Веб девелопмент и Интернет маркетинг чија је укупна званична цена 12.495 динара) са свом пратећом подршком од стране ментора као и могућношћу да знање стичу кроз најсавременији систем онлајн учења који у себе укључује елементе гејмификације и мотивације.

Полагање поменутих онлајн курсева омогућиће ти стицање неопходних знања за креирање „Мог Првог Сајта“ а онај најуспешнији у изради истог као награду добија таблет рачунар који такође обезбеђује удружење iSerbia као и сертификат о завршеним онлајн курсевима.

Ко може да се пријави?

Право на учешће имају ученици и студенти до 28 година који раније нису учествовали у пројекту „Мој Први сајт“ и који су из Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Начин и рок пријаве

Пошаљи нам мотивационо писмо на мејл адресу office@iserbia.rs до 20. марта 2018. године.

Оних 100 „најмотивисанијих“ ће добити прилику да буде део јединственог и већ традиционалног пројекта који ти даје прилику да овладаш ИТ вештинама.

Напомена: Кандидати коју буду изабрани у првих 100 имају обавезу покривања административних трошкова организације обуке у износу од 2.499 динара.

Више информација можеш пронаћи на сајту.

Извор: iserbia.rs

Leave a comment