Авиокомпанија Wizz Air покреће други Wizz изазов за младе, међународно такмичење у решавању пословног случаја који студентима факултета и виших школа омогућава да представе свој потенцијал и дођу до иновативних, несвакидашњих идеја у решавању пословног изазова који је задала ова компанија.

Wizz изазов је пред тобом!

Учесници Wizz изазова за младе ће стећи професионално искуство, сазнати више о пословању једне од авио-компанија са најбржом стопом раста у Европи и ако уђу у ужи круг, представе свој концепт професионалцима Wizz-а лично на догађају у Будимпешти. Најбриљантнијим младим умовима Европе омоћава се да искажу своје способности и креативност у развоју плана за решавање правог пословног случаја.

Победници такмичења ће бити награђени приликом да бесплатно путују током целе године у оквиру Wizz мреже, која тренутно нуди преко 600 линија које повезују 145 дестинација у 44 земље, док ће другопласирани и трећепласирани такмичари добити бесплатне повратне карте – које могу да искористе за одмор из снова или наставак студија у иностранству.

До 25. марта 2018. године, активни студенти основних и мастер студија на универзитету или вишој школи у оквиру Wizz мреже могу да се пријаве за такмичење.

Сви пријављени тимови ће добити студију случаја и детаљна упутства и додатни материјал 26. марта 2018, а у обавези су да свој одговор доставе до 16. априла 2018. године.

Тимови са најбољим студијама случаја ће бити позвани да учествују на догађају у Будимпешти 9. и 10. маја 2018.

Више информација о Wizz  изазову за младе, налази се на сајту пројекта.

Извор: najstudent.com

Leave a comment