Савез студената Факултета организационих наука шесту годину за редом организује пројекат Дани праксе, који је намењен свим студентима Београдског универзитета у потрази за праксом. 

Прошетај се до ФОН-а на Дане праксе!

Дани праксе се одржавају 19. и 20. марта на Факултету организационих наука, где ће студенти кроз пет целина пројекта: сајам компанија, такмичарски део, панел дискусију, „Твојих 15 минута“ и ЦВ клинику, имати прилику да започну своју професионалну каријеру.

Неизоставни део пројекта Дани праксе је сајам компанија који ће се одржати 19. и 20. марта у холу Факултета организационих наука. На штандовима компанија, студенти ће моћи да се информишу о потребним знањима и вештинама за запослење, стању на тржишту рада у различитим областима пословања као и програмима стручних пракси и послова које компаније нуде. Такође, студенти имају могућност да од 09.03. пошаљу свој ЦВ на е-маил cv@ssfon.rs који ће компаније сачувати у својој бази кандидата. На овогодишњем сајму представиће нам се бројне успешне компаније, као што су Bosch, Comtrade, NetCast, 30Hills, Würth, Nelt, Bstorm, MSG global solutions, Erste Bank, Ernst&Young, West Pharmaceutical Services, Zilker Technology, Merit Solutions, NBSoft, Delta Holding, Adecco, P&G, Digitec Galaxus, Infinite Media Group и многе друге.

За студенте који воле изазове и желе да тестирају своје знање и способности, такмичарски део пружа могућност да путем радионица, решавањем задатака и студија случаја, искажу своје вештине и тако освоје праксу у некој од истакнутих компанија. У оквиру такмичарског дела ће учествовати компаније 30Hills, Bosch, Comtrade, NetCast и Würth.

Овогодишњи пројекат Дани праксе обухватиће и део који се односи на симулацију интервјуа за посао под називом ,,Твојих 15 минута“.

Панел дискусија на тему „А шта је твој изазов?“ одржава се 19. марта, а студенти ће имати прилику да чују искуства запослених у малим компанијама, великим корпорацијама и оних који раде као фриленсери. Такође, панелисти ће настојати да студентима приближе предности и изазове са којима се суочавају. Пријаве студената за панел дискусију примају се од 14. до 16. марта.

Извор: najstudent.com

 

Leave a comment