Прикључи се iSerbia тиму у оквиру пројекта Студентско рангирање факултета!

Учествуј у рангирању факултета – сакупи и пружи корисне информације!

Удружење iSerbia за свој примарни циљ има подизање капацитета младих у предузетничком али и у образовном смислу. Битна карика у целом систему јесу факултети који својим образовним кадром, инфраструктуром као и односом професора према студентима заузимају значајно место да сви ми као појединци али и друштво идемо напред.
iSerbia је годинама уназад била елемент притиска, контроле али и подстицаја високошколског система у Србији који се огледао кроз истраживање назива Студентско рангирање факултета. Понављањем истраживања из године у годину резултати се ажурирају и на тај начин у континуитету осликавају промене и развој високошколског система у Србији виђен очима студената, према критеријумима које студенти сматрају важним.

Резултати активним студентима омогућавају сагледавање квалитета студирања на својим факултетима у односу на друге факултете, а будућим студентима су ови подаци непроцењиви, посебно појединачни извештаји који сумирају како су студенти оценили свој факултет према неколико десетина различитих параметара!

Овим путем те позивамо да узмеш активно учешће у новом истраживању Студентско рангирање факултета 2018 и на тај начин заједничким снагама дамо праву слику студирања у Србији и направимо Нову ранг листу свих факултета коју ће одредити њихови студенти.

Погледај како је то било академске 2011/2012 и 2013/2014 године.

Ко може да се пријави?

Млади са боравиштем претежно у Београду, старости од 19 до 28 година, који желе да учествују у анкетирању студената о питањима која се тичу њиховог факултета и услова студирања. Пожељно је претходно искуство на пројектима, али су најбитнији ентузијазам и заинтересованост за студентске теме.

Опис задужења

Учестовање у анкетирању студената на терену и онлајн, као и испуњавање задатака у циљу што успешније реализације пројекта.

Врста ангажмана и радно време

Ангажман је волонтерски и на добровољној бази. Обавља се у делом путем интернета, а делом уживо уз рад са ментором.

Радно време зависи од темпа рада сваког појединца и није стриктно дефинисано – пракса је у трајању од два месеца, са 5 – 10 радних сати недељно, за добијање препоруке и потврде о обављеној пракси.

Награда?

  • Развијање сопствених потенцијала;
  • Стицање искуства рада на пројектима;
  • Препорука и потврда о обављеној пракси;
  • Могућност унапређења на више позиције;
  • Умрежавање са еминентним људима из разних области;
  • Најбољи практиканти добијају бесплатан курс на Кампстер платформи.

Рок за пријаву

Позив је отворен до 15. марта 2018. године. Међутим, саветујемо да се пријавиш и пре тога, јер ће рад почети убрзо по пријави, а места су ограничена!

Начин пријаве

Да би се пријавио/-ла, неопходно је да пошаљеш:

  • свој ЦВ и
  • мотивационо писмо

на адресу office@iserbia.rs уз Subject: SRG praksa.

Извор: iserbia.rs

Leave a comment