Под патронатом Амбасаде Грчке у Београду, Хеленско привредно удружење Србије у сарадњи са Универзитетом у Београду – Центром за развој каријере, четврту годину заредом организује тромесечну праксу за студенате у компанијама-чланицама Удружења.

Изабери праксу која ти најбоље одговара

Програм под називом Грчком иницијативом до радног искуства намењен је студентима завршних година основних и мастер студија који желе да стекну прва радна искуства , повежу се са тржиштем рада и умреже у грчко пословање у Србији. Кроз програм је до сада прошло преко 60 студената који су квалитет праксе у евалуацијама оценили високим оценама, а најбољи су по обављеној пракси добили посао.

Ове године у програму ће учествовати компаније: Алумил YУ Индустрy, ЛГ Хемија, Мерцуре Белграде Еxцелсиор Београд, Клееманн Лифтови, Интелли, Јуниор, Еурофаст глобал, Инос Балкан, Еуробанк и Еко Сербиа. Са свим наведеним компанијама Универзитет у Београду има потписане споразуме о сарадњи на пољу организације и реализације студентске праксе.

КОНКУРС ЋЕ БИТИ ОТВОРЕН ДО НЕДЕЉЕ 11.МАРТА 2018.ГОДИНЕ (ДО ПОНОЋИ).

ПРИЈАВЉИВАЊЕ СТУДЕНАТА ЋЕ СЕ ОБАВЉАТИ ПРЕКО ПОРТАЛА WWW.STUDENTSKAPRAKSA.COM

Неопходно је да кандидати направе кориснички налог у зони за студенте. Студенти који су заинтересовани да се пријаве за праксу морају обавезно да додају на свом профилу биографију – ЦВ. После стандардних корака верификације налога преко е-поште студенти могу да приступе бази пракси, у којој се налазе детаљни описи отворених позиција за праксу и дугме за пријаву.

Селекцију кандидата ће обављати компаније учеснице у периоду до 16. марта 2018.

Програм праксе ће трајати од 19.марта до 15.јуна 2018.

Највећи број места за праксу ове године отворен је за студенте Економског, Машинског и Електротехничког, а отворене су позиције и за студенте Саобраћајног, Архитектонског, Грађевинског, Хемијског, Технолошко-металуршког, Географског, Филозофског и других факултета из групације друштвено-хуманистичких наука.

Leave a comment