Четвртак, 8. март, филм премијера филма Лед у Арени Синплекс – Милош Биковић поздравља публику.

ФИЛМ ЛЕД ОБАРА РЕКОРДЕ ГЛЕДАНОСТИ У РУСИЈИ
Филм Лед обара рекорде гледаности у Русији

У четвртак, 8. марта у 20 часова биће одржана свечана премијера руског филма Лед са Милошем Биковићем, Аглајом Тарасовом и Александром Петровим у главним улогама. Том приликом публику Арене Синеплекс поздравиће прослављени српски глумац Милош Биковић. Карте за премијеру су у претпродаји.

Сниман према инстинитим догађајима

Инспирисан истинитим догађајима, Лед је емотивна прича о девојци којој је љубав помогла да устане из инвалидских колица и да постане шампион света у клизању. Још од раног детињства, Нађа је веровала у чуда. Замишљала је како истрчава на лед уз овације публике и изводи свој најлепши плес. Због своје вере и истрајности, она постаје позната клизачица. На корак до највећег успеха у каријери, Нађа доживљава озбиљну повреду и завршава у инвалидским колицима. Вративши се у родни град Иркутск, она поново проналази своје снове – захваљујући снази Сибира у њеној крви, али и неочекиваној љубави према хокејашу Саши.

Милош Биковић у главној улози

Светску премијеру филм Лед имао је у Москви на Дан заљубљених, 14. фебруара. Према наводима највећег руског портала посвећеног дешавањима у филмској индустрији, најгледанији филм у биоскопским дворанама у Русији је био филм Лед који је имао двоструко више гледалаца од холивудских биоскопских хитова. У окршају руског и холивудског филма победу је по свим критеријумима однела бајковита љубавна прича инспирисана истинитим догађајима, те се може основано претпоставити да ће овај филм снимљен са буџетом од 150 милиона рубаља постати биоскопски хит, наводи се у саопштењу.

 

Leave a comment