Удружење студената технике Европе – БЕСТ Ниш, организује Сајам послова и стручних пракси – Job Fair „Твоја каријера почиње овде!“, јубиларни десети пут, 5. и 6. марта у холу и на међуспрату Електронског факултета у Нишу. Током два сајамска дана, студентима, дипломцима и постдипломцима свих факултета Универзитета у Нишу, а и шире, пружа се јединствена прилика да на сајму ступе у директан контакт са представницима домаћих и страних компанија, које су у потрази за младим, амбициозним и квалификованим кадровима.

Job Fair 2018 – право место за тебе

Догађај ће подржати наши дугогодишњи генерални покровитељ ,,Microsoft Development Center Serbia“, као и компанија ,,ApexSQL“, која је трећи пут заредом наш генерални покровитељ. Златни покровитељи сајма ове године су ,,INGSoftware“, ,,HTECgroup“, ,,LEONI“ и ,,British American Tobacco“. Први пут ће на сајму учествовати и бугарска компанија ,,Melexis“. Студенти ће имати прилику да се сретну и са представницима компанија: ,,Enjoying“, ,,Quantox“, ,,OIP“, ,,Johnson electric“, ,,Webelinx“, ,,Comtrade“, ,,Zuhlke“, ,,CRH“ које представљају само део од укупно 30 компанија.

Такође, посетиоцима ће потпуно бесплатно бити омогућено да кроз сет различитих активности добију додатне информације о могућностима запослења и да унапреде своје вештине које се захтевају у модерном систему пословања.

На самом сајму биће организовани интервјуи пет компанија учесница – ,,HTECgroup“, ,,LEONI“, ,,Melexis“, ,,Zuhlke“ и ,,British American Tobacco“.

Пре сајма ће компанија ,,ApexSQL“ одржати трибину на тему ,,Како се без искуства запослити у страној компанији?“, у Канцеларији за младе, дана 01.03.2018. са почетком у 17h.

Током овог дводневног догађаја одржаће се кратке презентације учесника, на којима ће компаније пружити основне информације о области и начину свог пословања.

Број места за све активности је ограничен, па је потребно да се сви заинтересовани пријаве преко нашег сајта, како би себи обезбедили учешће.

Више информација о сајму, пријавама за одређене активности, као и све новости о компанијама учесницама, пријатељима сајма и медијским кућама можеш пронаћи на званичном сајту сајма.

На истом сајту студенти могу начинити и прве кораке ка светлијој будућности тиме што ће оставити своју биографију у новој електронској ЦВ бази. Она ће бити дистрибуирана свим компанијама учесницама сајма, након чега ће оне моћи да изаберу кадрове чији им профил највише одговара.

Leave a comment