Организациони тим једне од највећих маркетинг конференција у Југоисточној Европи, Spark.me, која се одржава 26. и 27. маја, у Будви (уз серију специјализованих радионица заказаних за 25. мај), је отворио пријаве за такмичење за званичне блогере конференције.

        Нека сви запазе твоје блоговање!

Битно је напоменути да блогери нису ограничени само на текстуални формат, већ могу користити и звучне записе (подкаст) и видео записе (влог = „видео блог“).

Све што је потребно да би се блогер пријавио за такмичење је да напише блог пост, објави влог или подкаст на тему „Зашто желим да учествујем на Spark.me 2018 конференцији“, да га подели на друштвеним мрежама уз хештег #SparkMe, тагује званични налог Spark.me конференције, и да попуни пријаву на адреси.

Рок за пријаву је 02. март 2018.

Списак одабраних званичних блогера биће објављен 16. марта на сајту Spark.me конференције.

Званични блогер добија бесплатну карту за оба дана конференције, четири ноћења у хотелу са четири звездице „Медитеран“ (у којем ће конференција бити одржана), као и крстарење Бококоторским заливом које се организује за предаваче и партнере Spark.me конференције. Обавеза званичног блогера је да објави два блог поста (влог или подкаст) на тему Spark.me конференције до 16. маја, један блог пост у току конференције, и један по завршетку исте.

Извор: najstudent.com

Leave a comment