EESTEC LC  Нови Сад дванаести пут заредом организује Сајам пословних могућности и стручних пракси, КОНТЕХ. Сајам пословних могућности и стручних пракси ће се одржати 21. и 22. марта 2018. године на Факултету техничких наука.

Сајам пословних могућности и стручних пракси
Сајам пословних могућности и стручних пракси

Циљ КОНТЕХ-а је да студентима пружи прилику да се упознају са могућностима планирања и развоја каријере у компанијама које успешно послују у нашој земљи. КОНТЕХ, поред прилика за запошљавање, нуди и разноврсну понуду стручних пракси, и као такав може да повеже компаније са две битне тачке за њихов развој: образовним институцијама и људским ресурсима (студентима, односно дипломцима као кандидатима за посао).

Презентације, интервјуи, трибине, тренинзи…

У току Сајма компаније учеснице ће, као и претходних година, имати прилику да представе своју делатност студентима помоћу пропагандног материјала и кроз непосредни контакт са њима, као и кроз презентације које ће бити отворене за све посетиоце Сајма. Студенти и кандидати за посао ће, са друге стране, поред могућности да на лицу места уруче свој ЦВ послодавцима за које су заинтересовани, моћи исти да оставе и у електронској бази која ће бити на располагању свим компанијама-учесницама током наредних годину дана, чиме директно себи увећавају шансу за добијање радног места или праксе. Поред презентација компанија, у току трајања Сајма у Свечаној сали Факултета техничких наука биће организоване трибине и тренинзи чији је главни циљ обука младих интересената за посао да правилно напишу ЦВ и што успешније обаве интервју за посао.

Сајам пословних могућности и стручних пракси
КОНТЕХ и ове године припрема интересантан програм

Гарант квалитета Сајма је одлична сарадња са Факултетом техничких наука и Универзитетом у Новом Саду, Националном службом за запошљавање, Покрајинским секретаријатом за рад, запошљавање и равноправност полова, као и Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину који КОНТЕХ07 проглашава најбољим сајмом запошљавања одржаним до тада у Новом Саду под покровитељством тог секретаријата.

Сајам пословних могућности и стручних пракси
21. и 22. март на ФТНу

Више информација о КОНТЕХ-у можете пронаћи на страници www.konteh.org и друштвеним мрежама.

Leave a comment