Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду расписао је конкурс за практиканта на позицији администратора за усклађеност података о хемикалијама.

Испробај другачије радно место!

Опис

Уколико си студент или дипломац, занима те авио индустрија, желиш да стекнеш практичне вештине у раду и будеш део глобалног тима, пријави се за праксу у компанији SR Technics!

Позиција: Администратор за усклађеност података о хемикалијама (Quality тим)

Трајање ангажмана: 6 месеци

Место: Београд

Шта те очекује на пракси?

Особа на овој позицији биће одговорна за унос података о хемикалијама из Безбедносних листова у САП. Подаци који се уносе везани су за безбедност и здравље на раду и заштиту животне средине од потенцијално опасних хемијских производа. Администратор ће такође бити одговоран за адекватно конвертовање јединица мера тако да буду у складу са метричким јединицама тежине у САП-у. У већини случајева овај процес подразумева израчунавање јединице тежине еквивалентне јединици запремине користећи се специфичном густином супстанце или смеше. Администратор ће бити обучен за рад у САП EHS програму.

Услови

  • Дипломац или студент основних / мастер студија на Хемијском факултету или Технолошко металуршком факултету
  • Висок ниво знања eнглеског језика
  • Основно познавање Еxcel-а
  • Познавање САП-а је предност
  • Добре организационе способности

Начин пријаве

Моле се заинтерсовани да попуне пријаву путем линка и приложе ЦВ и мотивационо писмо. Након извршене пријаве попуни формулар ЦзРК за евиденцију пријаве на линку. Рок за пријаву је 01.02.2018.

Пракса почиње 15.02.2018. и трајаће шест месеци. Током трајања праксе предвиђена је менторска подршка и плата.

Извор: prakse.rs

 

Leave a comment