Имаш одличну идеју, али ти недостају знања да покренеш своју компанију? Менторски програм Стартап центра на Економском факултету је твоје светло на крају тунела.

Старуп центар те позива да тимски развијеш своју идеју!

Отворили смо пријаве за нову генерацију тимова који ће радити на валидацији своје бизнис идеје. Примамо три нова тима да са искусним менторима и предавачима из стартaп заједнице и компаније „MVP Workshop“ развију свој минимални производ, истраже тржиште, потенцијалне, купце, конкуренцију, и направе стратегије раста своје компаније.

Тражимо амбициозне младе предузетнике, који желе да направе свој производ и развију одржив пословни модел. Бесплатан менторски програм Стартап центра је отворен за све са идејама, једини услов је да један члан тима буде студент Економског факултета у Београду. За све којима треба помоћ да пронађу колеге економисте, организујемо и посебан Speed Dating који ће се одржати 8. фебруара​.

Пресек свих пристиглих пријава биће 20. фебруара​, а након интервјуа са изабраним тимовима, проглашавамо нове станаре Стартуп центра. Тромесечни менторски програм креће од марта, а након завршетка предавања, биће организован и Демо дан​, односно представљање тимова пред инвеститорима.

Прва генерација полазника Стартуп центар програма радила је на развоју уређаја за
комуникацију намењеног екстремним спортистима, предвиђању раста криптовалута и
платформи за организацију занимљивих бициклистичких тура широм света намењених љубитељима
путовања.

Састави свој стартaп тим, попуни пријаву и дођи да заједно развијамо твоју бизнис идеју!

Више информација на: info@startupcentar.rs или www.startupcentar.rs, Фејсбук

Извор: portalmladi.com

Leave a comment