Сајам послова и стручних пракси ,,Job Fair – Твоја каријера почиње овде!” одржаће се јубиларни, десети пут, 5. и 6. марта 2018. године у холу Електронског факултета Универзитета у Нишу.

Job Fair 2018

На самом сајму се младим људима пружа могућност да своје ЦВ-јеве предају лично представницима компанија који су у потрази за амбициозним, стручним и висококвалификованим кадровима. Студенти који траже за посао или стручну праксу ће на овај начин стећи искуство у комуникацији, интервјуима за посао, а након одабира и одређене вештине у самом пословању.

Поред директног контакта и комуникације са представницима компанија, посетиоцима сајма ће бити омогућене и бесплатне радионице, презентације компанија, семинари и тренинзи. Млади људи ће моћи да примене своја стечена знања и унапреде вештине које су тражене и цењене у савременом пословању, а које немају прилику да стекну током формалног образовања.

БЕСТ Ниш покушава да мотивише студенте да буду активни јер ће можда баш на овом сајму доћи до
посла за који су се усавршавали, у чему је успешан већ дуги низ година.

Више информација о самом сајму, као и све новости о компанијама учесницама, покровитељима и медијским кућама можете пронаћи на званичном сајту сајма.

На истом сајту студенти могу начинити и прве кораке ка светлијој будућности тиме што ће оставити своју биографију у електронској ЦВ бази, а која ће по завршетку сајма бити дистрибуирана свим компанијама учесницама сајма, након чега ће оне моћи да изаберу кадрове чији им профил највише одговара.

Сајам послова и стручних пракси ,,Job Fair – Твоја каријера почиње овде!” организује Удружење
студената технике Европе – БЕСТ Ниш са циљем да студентима, дипломцима и постдипломцима
пружи шансу да ступе у контакт са послодавцима и олакша потрагу за првим радним искуством.

Leave a comment