Књижевно Регионално Окупљање Које Отклања Досаду И Летаргију (КРОКОДИЛ) позива све заинтересоване и мотивисане студенте да се пријаве за волонтерску праксу. 

Волонтирај у КРОКОДИЛ-у!

Удружење КРОКОДИЛ

Удружење КРОКОДИЛ посвећено је креирању културних, књижевних и друштвено-политичких програма и садржаја у циљу развоја књижевне публике као и оне заинтересоване за културу уопште, промовисању политике дијалога, помирења и реконструкције покиданих културних веза, али и продубљивању узајамног разумевања те прихватања различитости на европском континенту и шире.

Опис радног места

Волонтери ће радити директно са запосленима и члановима на пружању техничке и административне подршке у свакодневном раду удружења.

Током праксе волонтери ће имати прилику да се упознају са организацијом рада удружења у области културе и књижевности, организацијом догађаја, редовно ће комуницирати са писцима који се налазе на једномесечним резиденцијалним боравцима у КРОКОДИЛ кући за писце, помагати у изради различитих анализа и извештаја, као и у припреми предлога пројеката које спроводи удружење КРОКОДИЛ. Ово је одлична прилика посвећеним кандидатима за стицање искуства у области менаџмента у култури.

Позиција

Позиција у удружењу КРОКОДИЛ је волонтер у периоду од шест месеци почев од 15. фебруара 2018. године, са могућношћу продужења. Флексибилно радно време, минимум четири сата дневно, у складу с потребама удружења.

Квалификације волонтера

  • Студент завршне године основних студија, или особа са недавно завршеним основним или мастер студијама;
  • Изражено интересовање за културу и/или књижевност;
  • Активно знање енглеског језика;
  • Одличне интерперсоналне и комуникацијске вештине;
  • Способност организације и управљања вишеструким задацима у динамичном окружењу;
  • Познавање рада на рачунару, укључујући и употребу друштвених мрежа;
  • Способност рада као део тима или индивидуално;
  • Отвореност за изазове и изражена мотивација за стицање нових знања и вештина.

Начин и рок пријаве

Да би се пријавио, пошаљи ЦВ и кратко мотивационо писмо на енглеском језику на office@krokodil.rs до 31. јануара 2018. године.

Кандидати који уђу у ужи избор виће позвани на разговор у току прве недеље фебруара текуће године.

Извор: iserbia.rs

Leave a comment