Ако волиш европске филмове, одгледај их и учествуј на такмичењу које ти може донети пут у Берлин! Пријави се до 31.01.2018. године.

Освоји карте за Берлински фестивал!

О такмичењу

Сваки учесник такмичења мора одгледати десет различитих европских филмова током периода такмичења.

Европским филмовима се сматрају они из земаља чланица ЕУ или учесница програма Creative Europe MEDIA (Исланд, Норвешка, Албанија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Грузија, Молдавија, Македонија, Србија, Украјина и Тунис).

Ко може да се пријави?

Свака особа старија од 18 или више година која живи у Литванији, Летонији, Естонији или Србији може учествовати у такмичењу.

Како се пријавити за такмичење?

  • Региструј се ОВДЕ.
  • Одгледај десет европских филмова
  • За сваки филм, учесници морају отпремити име филма заједно са фотографијом која доказује да су филм заиста одгледали, и назначити место или платформу на којој су гледали филм.
  • Пост о филму мора бити подељен на једну од друштвених мрежа (Фејсбук, Инстаграм или Твитер). Када деле учесници, би требало да додају хaштаг #europeanfilmchallenge на слику филма.

Награда

Главна награда текућег такмичења је путовање на Берлински међународни филмски фестивал. Организатори ће покрити трошкове путовања и смештаја, а победник ће добити акредитацију или улазнице за филмске пројекције на фестивалу.

Више информација можеш наћи ОВДЕ.

Извор: iserbia.rs

Leave a comment