EXIT  фондација у сарадњи са Нафтном индустријом Србије наставља вишегодишњу кампању „Youth Heroes“, која има за циљ промовисање позитивних узора у друштву и унапређење услова за останак младих талената у Србији.

Нека успешни млади људи буду видљиви и награђени!

EXIT и НИС већ трећу годину заредом објављују конкурс „Youth Heroes“ за младе хероје Србије из укупно четири области: образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма и културе и уметности.

Конкурс ће бити отворен до 18. фебруара 2018. године, а носиоци титуле „Youth Heroes“ биће проглашени на пролеће 2018. године.

Одабрани вредни и успешни млади људи добиће заслужено признање и медијску промоцију, док ће њихова достигнућа бити представљена вршњацима и широј јавности путем медија, наводи се у саопштењу.

Сви победници добиће улазнице за фестивале EXIT, Sea Star и Sea Dance, поклон пакет од издавачке куће „Вулкан“ и курсеве за лично усавршавање ХР центра, а првопласиране у свакој категорији очекује и новчана награда у износу од 100.000 дин.

Право пријаве на конкурс имају сви млади са држављанством Србије или са пребивалиштем на територији Републике Србије узраста од 15 до 30 година који имају посебна достигнућа, награде, признања из области образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма, културе и уметности.

Пријавни формулар доступан је на сајту youth-heroes.org, а пријаве са конкурсним обрасцем треба послати на е-маил exitfoundation@exitfest.org до 18. фебруара 2018. године. Младе хероје могу номиновати организације, институције, медији и заинтересовани појединци или се могу пријавити самостално.

Извор: najstudent.com

Leave a comment