У среду, 27. децембра у 20 часова на премијери филма „Џуманџи: Добродошли у џунглу“, Арена Синеплекс организује добро познату акцију Арена Фан током које сваки посетилац добија поклон! Карте су у претпродаји!

Поклон те очекује!

„Џуманџи: Добродошли у џунглу“ је независни наставак култног хита из 1995. године у коме је главну улогу тумачио Робин Вилијамс. Главне улоге, у овој новој и невероватној авантури, овога пута тумаче Двејн Џонсон, Џек Блек, Кевин Харт и Карен Џилијан.

Глумци новог Џуманџија отворено наглашавају значај првог филма, утицај прерано преминулог Робина Вилијамса, као и целу Џуманџи причу која их је још као децу зачарала. Свесни чињенице да је оригинални Џуманџи многима обележио детињство, екипа наставка хтела је да задржи управо тај дух филма и да се прича природно настави. Наставак култног филма свакако доноси новости, промене и надоградње, како садржајне тако и техничке. И овај пут, у центру радње је игра и то најпосебнија игра на свету која је једва дочекала да буде поновно заиграна. Фигуре су овог пута у рукама Двејна Џонсона, Кевина Харта, Џека Блека и Карен Џилијан.

Leave a comment