Студентска организација ОИКОС Београд и Студентски парламент Факултета за примењену екологију Футура, у сарадњи са Центром за каријерно вођење студената, организују једнодневну еколошку радионицу под називом „Тиче нас се!“. Радионица ће се одржати 23.12.2017. године на Факултету политичких наука са почетком у 11 часова.

                                    Тиче нас се!

Пријаве за радионицу су обавезне и отворене до 22.12.2017. Пријављивање за учешће у радионици врши се попуњавањем као и на Фејсбук страницама и сајтовима организатора.

Радионица „Тиче нас се!“ замишљена је као целодневни кооперативни рад у оквиру тема које су саставни део Преговарачког поглавља 27, попут климатских промена, управљања отпадом, заштите природе и биодиверзитета, и управљања водама. Учесници радионице биће у прилици да науче нешто ново и раде на актуелним питањима из области заштите животне средине у интерактивном раду са члановима Студентског парламента и ОИКОС. На крају рада закључци и резултати биће представљени пред трочланом комисијом која ће изабрати најбоља решења у три области – иновативност, изводљивост и квалитет презентовања рада.

За све додатне информације јави се на karijera@futura.edu.rs.

Извор: najstudent.com

Leave a comment