Када се приближе празници, у стање еуфорије и славља увуче се питање „Какав новогодишњи поклон купити најближима?”

ПРАКТИЧНО

Уколико си са неким веома близак, сасвим је коректно питати га шта му је потребно или би желео да има. Тиме ћеш смањити безуспешно трагање или могућност да се ономе коме поклањаш новогодишњи поклон не свиди, а поврх свега сачуваћеш његов новчаник. Нови каиш, маска за телефон или џемпер који већ данима мерка у H&М-у. Свако увек нешто планира да купи, али никако да то учини. Изненађење није увек боља опција!

УСПОМЕНЕ

Осим практичних ствари, човек се свакако највише обрадује поклону протканим успоменама. Мајица на којој ћеш одштампати вашу најлуђу фотку или можда направити колач који сте пријатељица и ти јеле на најлепшем летовању, евоцираће сећања. Уз ситницу која садржи лепе тренутке прошлости, почеће препричавање, смех и тада ћеш схватити да материјално не може никако заменити сентиментално.

ОМИЉЕНЕ СТВАРИ

Без обзира колико дресова омиљеног клуба твој момак има, увек ће се изненадити и са радошћу нови комад уврстити у своју колекцију. Не можеш погрешити ни када новогодишњи поклон правиш у сопственој режији. Узми ЦД и на њега нарежи исечке најдражих песама омиљеног певача твоје другарице, са концерата широм Европе. Направи своју компилацију емоција.

АДРЕНАЛИН КАО НОВОГОДИШЊИ ПОКЛОН

Скок падобраном? Најлуђа справа у луна парку? Одлазак у стрељану? Све оно што и самом теби буди адреналин и жмарце у телу, чак и  делује као лудост, исти ефекат оставља и на друге. Отворено разговарај о томе и можда ћете заједно доживети најлуђу авантуру икада.

НОВО ИСКУСТВО

Посета радионици или једнодневни курс учиниће да радиш на својој и продуктивности блиске особе. Стећи ћете ново искуство, упознати нове људе и изаћи одатле богатији за једну вештину. Унапред прегледај понуде радионица и одабери ону која је по вашим заједничким афинитетима. Научите и доживите ново!

 

Снежана Ченад

Фотографије: unsplash.com

Leave a comment