Хуманитарна секција Савеза студената Правног факултета у Новом Саду већ трећу годину за редом организује акцију прикупљања новогодишњих пакетића за децу са Косова и Метохије. Акцији се прикључило преко двадесет студентских организација и поједине основне и средње школе.

Космету на поклон

Грађани који су заинтересовани да учествују у акцији могу донети слаткише, грицкалице, играчке, гардеробу и школски прибор сваког радног дана од 10 до 14 часова у канцеларију Савеза студената Правног факултета у Новом Саду, или у неку од канцеларија студентских организација које такође учествују у акцији. Акција траје до краја децембра, а студенти ће лично однети пакетиће и поделити их деци у периоду од 10. до 12. јануара 2018. године.

До сада су организовани и многи хуманитарни догађаји у склопу акције како би било укључено што више људи као што су: хуманитарно такмичење у асоцијацијама, пројекција филма Енклава, хуманитарне журке, Факултет спорта и физичког васпитања је прошле недеље организовао пуштање балона са порукама.

До краја месеца планирано је још много дешавања, за више информација, можеш
посетити Фејсбук догађај или запратити Инстаграм страницу.

Прикључи се акцији, обрадујмо што више деце заједно!

Leave a comment