Привредни форум младих ове зиме припрема пројекат „Пут младог предузетника“ са идејом да мотивише, инспирише и подстакне младе у развијању сопственог бизниса. Пројекат је финансиран од стране Министарства омладине и спорта, а његов централни догађај, Сајам омладинског предузетништва, одржава se од 13. до 15. децембра у хотелу Зира.

         Сазнај све: од идеје до реализације!

Сајам прати ток рађања једног успешног бизниса од идеје до тржишног успеха. Циљ који се крије иза оваквог концепта јесте да се млади у нашој земљи покрену ка идеји о развијању сопственог бизниса, али и да им се у исто време прикаже реална слика која стоји иза сваког предузетничког подухвата.

Посетиоци ће у току тродневног сајма имати прилику да у улози излагача виде преко педесет предузетника, представнике хабова, институција и компанија. Сви ће на једном место бити ту за сва питања и недоумице које једна млада особа може имати приликом започињања сопственог бизниса.

Пријаве су обавезне, док је присуство бесплатно. Добродошли су сви млади људи који желе да раде на себи, науче нешто ново и који виде себе као будећег младог предузетника спремног да се суочи са свим потенцијалним препрекама на путу који их чека.

Више информација о целом пројекту можеш прочитати на www.putmladogpreduzetnika.pfm.rs или добити контактиратирањем организације на pr@pfm.rs.

Пријави се на овом линку!

Leave a comment