У жељи да помогнемо све већем броју младих људи, који су суочени са суровом реалношћу да не могу у научном часопису или некој од издавачких кућа, да публикују своје научне и стручне радове без, углавном, веће количине новца, Номотехнички Центар, креирао је пројекат под називом Нова научна едукативна мисао, са позивом „Innovation…that’s it!“, који представља Зборник радова студената основних, мастер и докторских студија свих акредитованих Универзитета у Републици Србији и Европи, као и оних који су истраживачи без обзира да ли су запослени или не.

Innovation…that’s it!

Циљ нашег Зборника је да на једном месту окупи стручне радове младих који представљају иновацију у науци и представљају нову научну едукативну мисао, у потрази смо за креaтивним или новим темама, једини услови су да исте имају везе са иновативним решењима за локалне проблеме или да указују на проблеме који постоје, у следећим областима: друштвене науке (економија, право, политичке науке, филозофија, макетинг) или култура.

Такође, уколико имаш своју тему коју желиш да публикујеш, наш Уређивачки одбор те позива да нам је пошаљеш и добићеш у најкраћем року одговор да ли смо у могућности да исту објавимо.

До 10. децембра 2017. можеш затражити Пријавни формулар, у истом периоду нам доставити Апстракт (до 250 речи, попуњаваш га у пријавном формулару). Такође, након што Апстракт буде усвојен, имаш рок за комплетне радове до 25. децембра! Објава до краја децембра 2017. године.

Пријавни формулар можеш преузети и овде. Обавезно га сачувај на рачунару, попуни и нама пошаљи до 10. децембра на неку од мејл адреса.

За све детаље и информације око поступка објаве, контактирај нас на: office@nomcentar.com, zbornik@nomcentar.com,  nomcentar@gmail.com.

Извор: najstudent.com

Leave a comment