Са задовољством те позивамо на конференцију „Јачање културе академског интегритета: изазови и решења“ у организацији Канцеларије Савета Европе у Београду и у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја. Конференција ће бити одржана 8. децембра у Београду, у хотелу Москва на адреси Теразије 20. Учешће на конференцији је бесплатно а регистрација учесника почиње у 10:00. Током конференције је планиран ручак.

            Јачамо академски интегритет

Прелиминарну агенду можеш погледати овде.

Овај догађај се организује у склопу пројекта „Јачање интегритета и борба против корупције у високом образовању у Србији“ који је почео у априлу 2017. године и који се реализује у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја. Општи циљ пројекта је јачање интегритета и борба против корупције у високом образовању у Србији применом превентивних механизама који почивају на стандардима и пракси Савета Европе. Пројекат заједно финансирају Европска унија и Савет Европе кроз Заједнички програм „Horizontal Facility“ за Западни Балкан и Турску.

Како се пријавити?

Молимо те да попуниш овај формулар најкасније до 4. децембра 2017. године (уколико се веза не отвори, молимо те да у свој претраживач укуцаш https://goo.gl/forms/3nLtar3labnc83Ki2).

Због ограниченог броја места у сали, можемо да прихватимо одређен број пријава и то како буду пристизале.

 

Извор: najstudent.com

Leave a comment