Компанија HDL Design House отвара конкурс за стипендије намењене најбољим студентима четврте године основних студија и мастер студија Електротехничког факултета у Београду, Факултета техничких наука у Новом Саду, и Електронског факултета у Нишу.

        Постани и ти део ове компаније!

Трајање стипендије, за које се могу пријавити студенти са просечном оценом изнад 8,5 и редовно уписаним годинама студија, је 12 месеци. У оквиру програма стипендија, сви стипендисти ће имати могућност обављања стручне праксе у компанији HDL Design House, као и прилику да учествују у обукама и курсевима које компанија организује. Током трајања стипендије, студенти неће имати додатних обавеза у компанији, и моћи ће у потпуности да се посвете испуњавању својих уобичајених обавеза на факултету, а након завршених студија у предвиђеном року, имаће загарантовано радно место као инжењери у компанији HDL Design House.

Стипендије се исплаћују почев од јануара 2018. закључно са децембром 2018. Посебна награда биће обезбеђена свим стипендистима који заврше студије пре истека ових 12 месеци, у виду бонуса за све преостале месечне стипендије, поред редовне плате у оквиру запослења, као и додатних 5 слободних дана, уз предвиђени одмор који ће имати као запослени у компанији.

Уколико након завршених основних студија, стипендиста жели да настави мастер студије, стиче право на наставак примања стипендија, уз одлагање почетка заснивања радног односа за наредних годину дана, колико трају мастер студије. Конкурс за стипендије биће отворен до 30. новембра 2017. Кандидати могу послати своју радну биографију, пропратно писмо, уверење о редовно уписаним студијама и уверење о положеним испитима на мејл адресу scholarship@hdl-dh.com. Детаљније информације о конкурсу доступне су на линку.

 

Извор: stipendije.rs

Leave a comment