Бесплатни „Ја могу“ стручни семинар „Design for change“ биће одржан 2. децембра 2017. године у Београду, на адреси Коче Поповића број 9, II спрат у просторијама организације „Koba Yagi“ од 10 до 18 часова.

                         Семинар Ја могу

„Design for change“ је међународно награђивани едукативни програм који се реализује у више од 65 земаља света. Он подстиче развој вештина потребних у 21. веку као што су: креативност, емпатија, иницијатива, критичко мишљење и тимски рад.

По завршеном семинару, сви учесници који су били присутни на најмање 80% семинара добијају сертификат за осам сати стручног усавршавања унутар ове институције.

Сви пројекти које полазници буду радили са својим ученицима постаће део годишње манифестације „Школски изазов“ на којој учествују све школе у Србији које реализују „Design for change“ програм.

Стручни жири састављен од еминентних стручњака из области образовања, медија, представника локалне заједнице и привреде, бира најбољу „Ја могу“ причу, а један ученик и један наставник имаће могућност да учествују на престижној „Be the Change“ глобалној конференцији која се сваке године одржава у другој земљи.

Пријаве се примају до 29.11.2017. на линку.

Извор: iserbia.rs

Leave a comment