Најбољи филмови са фестивала Ухвати са мном овај дан/Ухвати филм, биће приказани у недељу, 26. новембра, са почетком од 18 часова, у хотелу Radisson Blu Old Mill у Београду, у Сали М4. 

Пројекције су део мултиконгреса Serbian Visions који се одржава 25. и 26. новембра, од 10 до 20 часова у неколико сала хотела Radisson Blu Old Mill, у организацији Немачко-српске привредне коморе. Сви програми конгреса су бесплатни за посетиоце, а детаљи о самом конгресу и програму доступни су на www.serbian-visions.rs.

Међународни филмски фестивал Ухвати са мном овај дан/Ухвати филм одржава се од 2003. године у Новом Саду и обухвата пројекције филмова и пратећи програм на тему инвалидности. Ове године приказано је укупно 34 филмова из 25 земаља света, на тему достигнућа и изазова са којима се сусрећу особе са инвалидитетом. Подршку организатору Ухвати филм, КАО Парнасу, у реализацији целокупног фестивала и филмских каравана помогли су Министарство културе Републике Србије, Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама и ЕРСТЕ банка.

Leave a comment