Карлсберг и Дунђерски фондација расписала је, сада већ традиционални конкурс за четврту генерацију својих стипендиста, студената Правног, Економског и Технолошког факултета, Универзитета у Новом Саду, за школску 2017/2018. годину. Најуспешнији студенти и студенткиње имаће прилику да путем овог конкурса буду добитници једне од десет стипендија, у појединачном износу од 100.000 динара.

Буди и ти део ове екипе

Као и претходних година, за стипендије ће моћи да конкуришу студенти друге, треће и четврте године основних академских студија на Економском и Правном факултету у Новом Саду, док ће на Технолошком факултету моћи да конкуришу и полазници мастер студија. Конкурс ће бити отворен од 13. до 24. новембра 2017. године, а сви заинтересовани више информација могу да пронађу на сајту фондације.

Карлсберг и Дунђерски фондација од свог оснивања у марту 2015. године, па до данас, на пољу науке и образовања, доделила је 32 стипендије и три једнократна гранта у укупној вредности од 3.850.000 динара.
Кроз Карлсберг и Дунђерски фондацију, компанија Карлсберг Србија наставља да негује богату традицију улагања у добробит друштва, потеклу од два пасионирана љубитеља пива и доброчинитеља – Јакоба К. Јакобсена, оснивача пиваре Карлсберг у Копенхагену и Лазара Дунђерског, оснивача пиваре у Челареву.

Извор: srbijadanas.com

Leave a comment