Старт ап The Campster је покренула интерактивну платформу за онлајн образовање. Основни принцип рада платформе је да ће курсеви бити на локалним језицима земаља у којима послује. Кампстер тим тражи нове сараднике! Погледај тренутну понуду курсева, размисли која су знања и/или вештине тражене, а нисмо их обрадили и постани аутор/-ка једног или више нових онлајн курсева.

Почни да ствараш свој онлајн курс!

Ко може да се пријави?

Свако ко има идеју, знање и истрајан је у реализацији својих замисли. Отворени смо за иницијативу и идеје, а фокус нам је на решењима, не на проблемима, тако да прихватамо предлоге, али мораш бити спреман/-на на стандардизовану проверу курсева.

Шта очекујемо од тебе?

За почетак конкретан предлог теме и садржаја курса са краћим образложењем избора. Уколико нам се идеја допадне, контактираћемо те ради договора о року у коме ћеш нам доставити структуру курса, а након тога ћеш имати задатак да израдиш прву лекцију како бисмо проверили квалитет материјала.

Сваки курс мора да садржи неколико нивоа који садрже лекције, а свака лекција текст и пратеће фотографије. Наши курсеви су обогаћени мини квизовима и задацима за вежбање које оцењују стручни ментори. На крају сваког курса полазници полажу тест и добијају одговарајући сертификат. Током трајања курса обезбеђена је онлајн подршка ментора и других полазника путем Форума, а могу се и заказати консултације са ментором.

Шта ти добијаш?

  • Зараду
  • Могућност да развијеш своју идеју и поделиш своја знања са другима
  • Искуство у креирању онлајн курсева
  • Потврду о ауторству
  • Могућност да се твоји курсеви преведу на друге језике и тиме прошириш своје тржиште

Рок за пријаву до 27.11.2017. године.

Начин пријаве: Своју идеју за нови курс можеш пријавити попуњавањем онлајн формулара. Уколико се пријављујеш за ауторство више курсева, молимо те да попуниш формулар посебно за сваки курс чији аутор желиш да будеш.

Leave a comment