Предузеће за консалтинг ,,Маркер ЦРМ“ организује конкурс под називом ,,100 најлепших слика Србије“ преко сајта Слике Србије. Конкурс се организује у периоду од 01. 11. 2017. до 25. 11. 2017. године, а односи се на пристигле фотографије регистрованих корисника сајта у овом периоду. 

                 Покажимо лепоте Србије!

Право учешћа на Конкурсу имају лица која су регистрована на сајту Слике Србије под условима и на начин наведеним у правилима Конкурса. Учесници имају обавезу да се региструју према захтевима сајта.

Од сваког од учесника који жели да учествује на Конкурсу се очекује да, након регистрације, постави једну фотографију по свом избору, поступајући у складу са правилима Конкурса.

Тематски оквир конкурса „100 најлепших слика Србије“ обухвата фотографије природних лепота Србије у пејзажној форми.

Учесници који су приликом регистровања дали податке који не одговарају подацима датим након освајања награде или уласка у избор сто најбољих фотографија, губе право на доделу награде односно учешћа на изложби, уколико је у међувремену освоје. Лица која су дала нетачне или туђе податке искључиво одговарају за такву злоупотребу података.

Ранг листа учесника са бројем добијених гласова биће ажурирана редовно током трајања конкурса и сваки корисник ће моћи да јој приступи кликом на број који симболизује његову тренутну позицију на ранг листи.

Фотографије морају бити направљене искључиво у Србији.

Због штампања изложбе која ће се одржати средином децембра, величина фотографија мора бити најмање 2000 пиксела по дужој страни.

Организатор задржава право дисквалификације фотографија које не задовољавају задате критеријуме без претходног обавештавања учесника.

Из гласања се изузимају фотографије које на вештачки и недозвољен начин добију већи број гласова (више одједном са исте IP адресе и сл). Сви наведени услови конкурса су обавезујући и организатор задржава право да одбије или искључи било коју фотографију по сопственом нахођењу у случају нерегуларних активности учесника.

Фотографије које на себи имају потпис аутора (watermark) неће бити прихваћене. У том смислу, молимо тe да фотографије обележене на овај начин не шаљеш.

Више информација на сајту.

Leave a comment