МОЛ група отвара конкурс за пријаву за овогодишњи програм регрутовања нових талената, Freshhh 2017. Лансирање овог такмичења једанаесту годину заредом омогућава најбољим студентима заинтересованим за индустрију нафте и гаса да учествују на међународном онлајн такмичењу и освоје атрактивне награде.

grad, fabrika, конкурс
Овај конкурс доноси вредне награде! Учествуј!

Шта је Freshhh?

Freshhh је интернационално студентско онлајн такмичење, у којем тимови студената састављени од 3 члана преузимају одговорност за управљање интегрисаном нафтном корпорацијом. Током такмичења, учесници морају да доносе одлуке о развојним пројектима, изградњи рафинерија нафте и проналажењу најбољег портфолија производа. Поред тога, студенти имају прилику да одреде стратегију развоја малопродајне мреже и одлуче о инвестицијама и ширењу мреже. Током последњих година, такмичење је привукло преко 25.000 ученика из више од 70 земаља. Многи од претходних учесника имали су прилику да започну своју каријеру у оквиру МОЛ групе, као део Growww програма.

Како изгледа такмичење?

Freshhh такмичење се састоји се од три рунде. Најпре, учесници ће проћи кроз онлајн квалификацију, током које ће имати око две недеље за изградњу новоосноване нафтне корпорације и свакодневно доношење пословних одлука о истраживању и производњи, ланцу који обухвата процес производње од рафинерије па до малопродаје на сервисним станицама, као и пословима који се баве петрохемијом. Као наредни корак, 40 најбољих тимова учествоваће у онлајн полуфиналу, где ће учесници радити на решавању професионалних квизова и студија случаја. Након тога ће бити одржан Live Final догађај, који се очекује у јануару 2018. године у Будимпешти, а током кога ће се осам најбољих тимова такмичити за финалне награде.

Награда?

Три тима са најбоље оствареним резултатима добиће награду од укупно 25.000 евра.

Рок и пријава

Рок за подношење пријаве је 3. новембар на овом линку.

Такмичење омогућава младим талентима да поред демонстрирања свог знања о сродним технологијама, доносе и стратешке одлуке које осигуравају највећу профитабилност у раду нафтне и гасне компаније. Freshhh је такође начин да се изгради интересовање студената за професионалну каријеру у индустрији нафте и гаса, те да се охрабре да раде у једној од најпожељнијих компанија у региону.

Извор: najstudent.com

Leave a comment