Међународни фестивал краткометражног филма Филмски Фронт „No Signal“ расписује конкурс за волонтере на 15. Филмском Фронту који ће се одржати од 26. до 28. октобра у биоскопској сали Културног центра Новог Сада под слоганом „No Signal“ као паролом којом поручује да је култура изгубила сигнал и да све теже долази до своје публике.

Ако си заљубљеник у филм и добро дружење, позивамо те да учествујеш у стварању и организацији 15. Филмског Фронта и пријавиш се за волонтирање.

 

Који су услови?

Да би се пријавио, потребно је да имаш више од 18 година, попуниш пријаву коју можеш преузети на сајту www.filmfront.rs и пошаљеш је на sonja.front@gmail.com најкасније до 11. октобра, затим будеш у Новом Саду од 20. до 30. октобра 2017. године, имаш обезбеђен смештај у Новом Саду у наведеном периоду.

Листа волонтера до 16. октобра

Након разматрања пристиглих пријава Филмски Фронт ће те обавестити о резултатима конкурса, а званична листа волонтера на 15. Филмском Фронту биће објављена на сајту www.filmfront.rs до 16. октобра 2017. године.

Сваке године Филмски Фронт обори обори свој мали рекорд броја волонтера, стога ни ове године не очекујемо ништа мање интересовање. Буди део екипе и учествуј на Фронту!

Leave a comment