У понедељак, 7. августа, током највеће акције за домаћу филмску продукцију, ЈА ВОЛИМ ДОМАЋИ ФИЛМ, која је подразумевала цену улазнице за одабране домаће филмове од 100 динара, у Арени Синеплекс остварења из овог програма погледало је више од 3000 људи што је обележило феноменалну посету и уједно попуњен капацитет сала централног новосадског биоскопа.


Током овогодишње и прошлогодишње сезоне, домаћи филмови бележили су сјајне резултате у биоскопима, те су посетиоци добро познате и још увек тражене наслове имали прилику да погледају на великом платну на бис. Акција Ја волим домаћи филм пропраћена је уз похвале и сјајне реакције публике која је уживала у неким од најбољих остварења као што су Бисер Бојане, Козје уши, Зона Замфирова 2, Поред мене, Јесен самураја, Игла испод прага, Дневник машиновође, На млечном путу, Санта Марија дела Салуте и Војна академија 3.

На овај начин припремили смо се за надолазећу сезону нових домаћих филмова и наслова који обећавају и на најбољи начин испратили овогодишњу. Фантастична посећеност ове акције само је још један доказ да се публика вратила у биоскопе, те да је домаћи филм једна од најгледанијих категорија код нас“ – изјавио је власник биоскопа, Зоран Цветановић.

Фото: Арена Синеплекс