Желиш практично искуство током факултета – придружи се AIESEC-u

Интернационална организација AIESEC која постоји широм 126 земаља света, прима нове чланове овог лета.

Врата су отворена за све заинтересоване младе људе, студенте који желе да поред свакодневних предавања, вежби и стицања знања на факултету, раде на свом личном и професионалном развоју и то управо кроз рад у овој организацији.

Кроз тимски рад, студенти имају могућност да на практичан начин осете како изгледа право пословно окружење и делују у разним областима почев од маркетинга, продаје, рада са компанијама, људских ресурса, као и у областима које подразумевају рад са људима из читавог света чиме се примарно AIESEC бави.

Током целе године AIESEC се бави организовањем одлазећих и долазећих, волонтерских и стручних пракси за младе људе, пружајући им прилику да путују, науче нови језик, упознају друге културе, стичу знања и вештине, нова искуства и познанства. Поред пракси, AIESEC се бави организацијом разних пројеката, на којем окупља младе људе са једне, а са друге стране пословне људе са жељом да заједно дођу до решења за побољшање наше локалне заједнице.

Уколико желиш да постанеш део ове организације и да радећи са многобројним људима из целог света, компанијама, организацијама добијеш прилику да стекнеш релевантно, квалитетно искуство, пријави се ОВДЕ.

Сви пријављени проћи ће кроз селекциони процес и након тога одређеном броју пружиће се прилика да током лета прођу кроз тзв. микро искуство, кроз које ће моћи да се упознају са организацијом и опробају се у раду. Почетак активног чланства је од месеца септембра, па све до јануара, након чега се члановима пружа могућност за даљи напредак.

Више о организацији и искуствима чланова можете прочитати на званичном сајту.