LeadCon, прва онлајн конференција у Србији и региону, заказана је за 21. септембар. По узору на светске онлајн конференције учесници ће имати прилику да сазнају како да продају производ или услугу онлајн, који су трендови у конверзији и аутоматизацији која доводи до напреднијег пословања.

Разлика између офлајн и, све популарније, онлајн конференције је у томе што учесници не морају бити на истом месту и могу да је прате од куће, у канцеларији, на одмору… Све што им је потребно јесу рачунар и интернет.

Пријављени учесници LeadCon-а биће део историјског момента, учествоваће у првој онлајн конференцији на нашим просторима и то 21. септембра.

LeadCon онлајн конференција је намењена онима који се баве дигиталним и класичним маркетингом и који траже начин да повећају број нових купаца и смање трошкове промоције и продаје.

Шта све добијате куповином карте:

– Приступ конференцији (уживо)
– Могућност постављања питања током конференције
– Све презентације предавача након конференције

Како до карте?

Карту за прву регионалну онлине конференцију можете поручити преко сајта кликом ОВДЕ. Након куповине карте учесници ће добити имејл са линком на који треба да потврде своју карту и линк за приступ конференцији.