Шести YOUTH FAIR почиње сутра!

YOUTH FAIR, регионални сајам омладинског туризма, посвећен страним посетиоцима предстојећег Егзит фестивала, одржаће се сутра и прекосутра  на Тргу слободе и код Католичке порте у Новом Саду.

Циљ овог сајма је да туристима презентује слику и могућности туризма на Западном Балкану и тиме помогне у развоју привреде сваке земље која учествује. На штандовима ће посетиоци имати прилику да погледају које се то атрактивне дестинације препоручују младима који долазе у Србију или друге суседне земље.

Youth Fair je прилика да се млади упознају са понудама у земљи и региону

 У оквиру овог сајма организована је и Конференција која ће програм поткрепити низом предавања и панел дискусија на теме које могу помоћи организаторима манифестација и туристичким организацијама.

Поред Конференције, YOUTH FAIR је спремио и музички део сајма под називом „GET EXITed“ чији је задатак да забави све који на сајам дођу.

Као и претходних година, Youth Fair обећава богат програм

Шести по реду YOUTH FAIR под покровитељством је Eгзит тима и Туристичке организације Града Новог Сада уз подршку Департмана за географију, туризам и хотелијерство из Новог Сада.

Улаз на сајам је бесплатан!

Снежана Ченад

Фото: Марија Ердељи