Позив невладиним организацијама за учешће на Opens State Of Exit зони

ЕГЗИТ фондација и ОПЕНС 2019 позивају организације цивилног друштва из Новог Сада, Србије и целог региона да се за време трајања ЕГЗИТ Фестивала 2017. године представе бројној публици ЕГЗИТ фестивала на Петроварадинској тврђави на сајму невладиних организација у оквиру Opens State Of Exit зоне.

Ове године, ЕГЗИТ обележава догађаје из 1967. када је настао револуционарни хипи покрет који је заувек променио свет. Овај друштвени феномен окупио је људе из бројних делова планете око идеје заједништва, мира, солидарности и љубави, те имао немерљив утицај на савремену музику, али и културу у целини. Знак мира, шарена одећа и цвеће у коси прве су асоцијације на лето љубави и покрет у чије највеће тековине се убрајају борба за мир, слободу говора, људска права, односно друштвену, расну и полну равоправност.

Стога вас позивамо да се прикључите ЕГЗИТ Лету љубави на нашој Opens State Of Exit зони и покажете шта за вас значе људска права, слобода, различитости и љубав!

Предлог програма/активности, поред основних података организације, треба да садржи детаљан опис активности, неопходне техничке услове, као и имена и презимена, два представника организације на Зони. Организатори ће одабраним организацијама обезбедити основне услове за рад, као и потребне акредитације.

У избору организација водићемо рачуна о следећим критеријумима:

Квалитет програма и примереност програма Opens State Of Exit зоне;
Досадашње активности организације на пољу којим се програм бави;
Повезаност програма/активности са темама ОПЕНС 2019. и Егзит Фондације.

Рок за пријаву је 15. јун ДО ПОНОЋИ!

Ваше пријаве шаљете на мејл:exitfoundation@exitfest.org.

Одлука о томе које организације ће се представити фестивалској публици из целог света, биће донета најкасније до 20. јуна и објављена на званичном сајту ЕГЗИТ фестивала.

Извор текст и фото: Егзит фестивал