Имаш идеју којом желиш да промениш заједницу? Размишљаш о предузетништву? Или те само занима шта је то друштвено предузетништво? Једнодневни семинар о друштвеном предузетништву „Покрени добар бизнис“ је прилика да своје идеје претвориш у добар бизнис и научиш како да креираш ДОБРУ предузетничку идеју.

Семинар „Покрени добар бизнис“ има за циљ да младим људима (од 14 до 30 година) пружи прилику да развију идеје, добију знања и савладају алате за покретање сопственог друштвеног предузећа.

Кроз серију радионица – од тога како доћи до идеје, до њеног развоја и креирања бизнис модела и бизнис плана, до представљања идеје пред инвеститорима – желимо да подстакнемо младе да развијају своје предузетничке идеје које утичу на друштвене и еколошке проблеме.

Семинар ће се одржати 20. маја у Омладинском клупу Опенс (Булевар Деспота Стефана 5) у периоду од 11.00 до 18,00 часова. Учешће на семинару је потпуно бесплатно!

Пријави се овде и сазнај како се покреће ДОБАР бизнис!   

Social Impact Award је едукативни програм и такмичење идеја за младе којим желимо да развијемо и имплементирамо иновативна решења за друштвене и еколошке проблеме. Наша мисија је да промовишемо дух друштвеног предузетништва кроз едукацију, подршку и повезивање младих до 30 година. За више о Social Impact Award програму посети њихов сајт или фејсбук страницу.

Пројекат Social Impact Award спроводи организација Разливалиште, у сарадњи са ERSTE Stiftung-om, Austrian Development Agency, Impact Hub Vienna, Coca Cola Hellenic, ERSTE Bankom, Alma Quattro и Економским факулетом Универзитета у Београду.