Да ли је ово лето оно које ће теби променити живот?

AIESEC – највећа организација вођена од стране младих, овог лета пружа свим студентима и младим људима да отпутују у иностранство, крену у незаборавну авантуру и стекну практично искуство које ће их издвојити из масе.

Овог априла AIESEC одржава завршни догађај за све заинтересоване, где ће представити програме интернационалних пракси за лето под називом Глобални Волонтер и Глобални Предузетник.

Презентација ће се одржати 26.априла у 18 х, на Економском факултету у Новом Саду, са циљем да се млади упознају са могућностима у виду волонтерских и стручних пракси које их очекују широм света и које могу да им буду корисне како у свом личном, тако и професионалном развоју.
Гости на самом догађају биће и студенти који су се недавно вратили са праксе и који у потпуности могу да пренесу своје искуство.

Глобални Волонтер је програм волонтерских пракси у иностранству где се студентима пружа могућност да кроз 6-8 недеља рада на друштвено-одговорним пројектима, попут рада са децом у школама и вртићима и разним културолошким пројектима, упознају људе из читавог света, упознају са радом и животом у другој култури и учине свет бољим местом за живот.

Глобални Предузетник је програм стручних пракси у иностранству где студенти имају прилику да раде на свом професионалном развоју и да стекну потребна знања и вештине које ће им помоћи при даљем запослењу. Студенти имају прилику да раде у старт-уп и малим компанијама и да стекну искуство из области ИТ-ја, маркетинга, пословне администрације и продаје у правом пословном окружењу.

Сви заинтересовани могу да се пријаве на презентацију путем следећег линка.

Више информација можете прочитати и на AIESEC Фејсбук страници или на сајту.

Leave a comment