Les Mills Live Serbia 2017 је највећи светски фитнес фестивал, односно највећи фитнес спектакл који се одржава ове године. Окупиће на хиљаде љубитеља фитнеса који ће уз најпопуларније музичке хитове и Les Mills тренинге, које обожавају, покренути лавину енергије широм света.

Велика бина, светла рефлектора, моћно озвучење, музика која покреће тело, инструктори који мотивишу и Les Mills тренинзи учиниће овај догађај незаборавним.

Les Mills Live у Србији
Као део глобалне Les Mills заједнице, Србија је једна од ретких која је заслужила ту част да буде међу 16 земаља које ће угостити овај догађај. Важно је напоменути да Les Mills заједницу чини преко 18 хиљада фитнес клубова и преко 120 хиљада инструктора у 100 светских земаља, а Нови Сад је град који ће се наћи раме уз раме са градовима као што су Лондон, Париз, Торонто, Амстердам, Токио, Шангај…

Les Mills Live Serbia заказан је за 1. април у Великој дворани новосадског спортског центра Спенс. Вођени искуством организације великих фитнес догађаја можемо да кажемо да 1. априла очекујемо атмосферу о којој ће се још дуго причати.

Бесплатно учешће уз онлајн пријаву
Бројни спонзори омогућили су свим љубитељима фитнеса да учешће на овом догађају буде БЕСПЛАТНО.

Како бисте остварили право на бесплатно учешће биће потребно да се региструјете онлајн путем овог ЛИНКА. Онлајн пријаве су могуће од 7. до 28. марта. Више информација могуће је пронаћи ОВДЕ.

Leave a comment