Такмичење за најбољу студентску идеју

Такмичење за најбољу студентску идеју намењено је студентима који имају иновативну идеју и/или свој тим. Ово такмичење је настало као резултат ЕРАСМУС+ ИФ4ТМ пројекта, чији је члан и Универзитет у Новом Саду. Наш универзитет, у координацији са Универзитетом у Крагујевцу има још 17 партнера из чак 6 земаља. Због оваквих интернационалних сарадњи, број организатора такмичења је подугачак: Универзитет у Новом Саду, Крагујевцу, Београду, Нишу, као и Државни универзитет у Новом Пазару, Универзитет Метрополитан Београд и Висока техничка школа струковних студија у Зрењанину. Суорганизатори догађаја су три пословна инкубатора – из Крагујевца, Београда и Новог Сада.

КО СЕ СВЕ МОЖЕ ПРИЈАВИТИ?

Такмичење је искључиво намењено студентима основних, специјалистичких, мастер и докторских студија већ споменутих универзитета.

ШТА ЈЕ СВЕ ПОТРЕБНО ДА ЗНАТЕ ДА БИСТЕ СЕ ПРИЈАВИЛИ?

Потребно је само да имате идеју и ентузијазам. Што се тиче предузетничког знања, универзитети и пословни инкубатори ће организовати најмање три обуке о темама које би сви старт-апови требало да знају, попут заштите интелектуалне својине, планирања, финансијског менаџмента и слично. Ове обуке ће се спровести у периоду од 1. априла до 31. маја. Поред овога, студенти ће имати и подршку ментора, односно, успешних предузетника и професора.

Обуке ће се одржати у просторијама Пословног инкубатора Нови Сад, а ментори ће бити Ђорђе Ћелић, директор пословног инкубатора Нови Сад и Весна Расковић Депалов, из Канцеларије за пословну сарадњу.

КАКО МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ?

Пријава за такмичење се врши попуњавањем Пријавног формулара, која се касније шаље на имејл takmicenje@uns.ac.rs. Детаљније о томе како се пријавити, можете наћи на званичној страници за пријаву на такмичење. Рок за пријаву је 25. март 2017. године.

Више о свему пронађи ОВДЕ.

Leave a comment